Nõrkvoolusüsteemide projekteerimine

Nõrkvoolusüsteemide projekteerimine

Nõrkvoolusüsteemide korrektne, nõuetekohane ja toimiv lahendus algab asjatundlikust projektist. Oleme suutelised projekteerima kõiki enda poolt paigaldatavaid nõrkvoolusüsteeme ja nende kombinatsioone.

Projekteerimise käigus tuleb läbi rääkida ja kokku leppida kõik detailid koostöös projekteerija, paigaldaja ja tellijaga. Selliselt saab lahendus tellija soove arvestav ja võimalikult kuluefektiivne.

Protsess algab ülesandepüstitusega tellijalt, mille alusel saab hakata koostama eelprojekti. Eelprojektis kirjeldatakse üldistades paigaldatavaid süsteeme, nende suuruseid ja kasutatavaid tehnoloogiaid.

Põhiprojekti faasis valitakse välja konkreetsed tehnilised näitajad, seadmete kogused, nõrkvoolusüsteemide integratsioon ja paigaldusasukohad. Põhiprojekt on hinnapakkumise koostamise aluseks ja piisava detailsusega.

Suuremate ja keerulisemate objektide puhul tuleks ka tööprojekti staadiumi lahendus teha, kus pannakse paika kaabliteed, seadmete kõrgused, täpsemad paiknemised ja kirjutatakse lahti eriosade kokkupuuted ja omavahelised integratsioonid.

Lisateenused:

Scroll to Top